Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Σωτηρακόπουλος: "Μπορεί ο Ολυμπιακός"!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μιλάει απ' το Μόντε Κάρλο στο gazzetta.gr και σχολιάζει τις κληρώσεις του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...
Χρήστο, καλησπέρα. Θα κάνεις ένα πρώτο σχόλιο για την κλήρωση;
"Κοίτα τι γίνεται. Πιστεύω ότι είναι μία κλήρωση που αν πιάσουμε μόνο το ένα κομμάτι της, ο πρώτος και ο δεύτερος δηλαδή, την Άλκμααρ, γιατί εντάξει για την Άρσεναλ θεωρώ πως το να αφήσεις αγγλική ομάδα έξω απ' τους ομίλους είναι σχεδόν αδύνατο, θα είχε ολοκληρωθεί πολύ καλύτερα αν τέταρτη ομάδα κληρωνόταν μία ομάδα απ' αυτές που συμμετέχουν για πρώτη φορά. Η παρουσία της Σταντάρ περιπλέκει τα πράγματα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία που δεν έχουν οι άλλοι δύο σε αυτό το επίπεδο. Από εκεί και πέρα μιλάμε Αύγουστο μήνα για πράγματα που θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο. Αν, όμως, ο Ολυμπιακός πάρει στο Καραϊσκάκη τα δύο παιχνίδια στο Καραϊσκάκη με Άλκμαρ και Σταντάρ θα έχει πολλές πιθανότητες να περάσει".
Την σειρά των αγώνων πως την βλέπεις;
"Το πρόγραμμα δεν είναι κακό, γιατί ξεκινάει μέσα που είναι καλό αυτό, γιατί είναι η Άλκμααρ και όχι η Άρσεναλ και τελειώνει μέσα με την Άρσεναλ που μπορεί ως τότε να έχει περάσει και ενδέχεται να στείλει μία πιο αδύνατη ομάδα".
Για το ΑΠΟΕΛ υπάρχει κάποια πιθανότητα έστω για την τρίτη θέση;
"Όχι, όχι. Καμία. Πρέπει να ευχαριστηθεί αυτό το πράγμα. Θα βγει τέταρτο, αλλά είναι μεγάλη επιτυχία μόνο και μόνο που πήγε στους ομίλους".
Νίκος Μαυρομάτης